Categories

Over Rocky T

Tijdens zijn tienerjaren vondt Rocky dat de T-shirts die hij wilde eigenlijk niet werden aangeboden en begon hij ze zelf met de hand te maken.
Hij kreeg vaak complimenten en de vraag waar het verkrijgbaar was. Mensen vroegen regelmatig om een exemplaar, maar met de hand is dat erg veel werk.
Nu kan hij zijn liefde voor het maken van T-shirts met jullie delen! Rocky T biedt het gemak van shirts maken waar hij vroeger alleen maar van kon dromen.

Met de T-shirt designer op onze site kun je makkelijk ontwerpen toevoegen en aanpassen, opslaan voor later en laten printen op het kledingstuk van je keuze.
Heb je een ontwerp dat buiten de beschikbare opties op de site valt? Dan wil Rocky altijd met je meedenken om je idee werkelijkheid te maken!

Rocky T is dé plek voor Rockers & Metalheads die kleding met orginele prints zoeken, die zelf willen ontwerpen, of hun eigen design op een kledingstuk naar keuze willen drukken. Bands en organisaties zijn ook welkom en prints hoeven niet persé in het rock-thema te zijn; als jij een paarse pony op een roze shirt wilt… De klant is hier écht koning.

Heb je een idee dat buiten de standaard opties valt, zoals een print die om de zijkant loopt, of eigen kleding waarop je geprint wilt hebben?
Dan is Rocky T altijd bereid met je mee te denken om jouw droomshirt, -hoodie of wat dan ook werkelijkheid te maken.

Heeft je band een cool logo getekend, maar moet het gedigitaliseerd worden tot een vector-image voor gebruik op shirts en andere producten?
Ook dan kan Rocky T je van dienst zijn. Van vragen word je nooit minder wijs!

Het aantal prints zal continu worden uitgebreid, dus kom regelmatig terug, of abonneer je onderaan deze pagina op de nieuwsbrief of social media.